PT – Hemsida

Vi har hjälpt en kund i Halland att skapa en hemsida helt från grunden. Vi har tagit fram en grafisk profil, varit med och tagit fram en logga och skapat en sökmotoroptimerad (SEO) hemsida. Vi har implementerat alla viktiga script som behövs för att kunna följa upp och mäta trafik som kommer in på webbplatsen.

Webbplatsen ska främst användas till att driva lokal trafik som är intresserad av personlig träning och kostrådgivning. Besökare är tänkta att använda kontaktformulären för att skicka in sitt intresse, sedan ska Marcus som arbetar på PT Halmstad återkoppla och boka in för en konsultation.

Vi vill även driva relevant trafik runt om i Sverige mot sökord som ”online pt” och ”pt online” då även detta är en tjänst som erbjuds. Vi tror dock att det kan vara svårt att konkurrera mot större aktörer på dessa söktermer så lite finess och tankeverksamhet behövs för att hitta long-tail sökord för att hitta denna trafik.

Idag är allt igång och rullar och vi väntar på att samla på oss data för att kunna analysera och optimera framöver. Arbetet är ett rullande projekt och vi ser stor potential, framförallt i den lokala trafiken.

Ni får gärna spana in hemsidan PT Halmstad och lämna en kommentar över vad ni tycker.

Är ni intresserade av en hemsida för ert bolag och er business så tveka inte att kontakta oss redan idag så skickar vi en offert.