Vad är ett bra kreditkort?

Vi köper väldigt mycket annonsering via kontoret för våra kunder och har tidigare gjort detta via vanligt företagskort. Tills nu när vi har hittat ett riktigt bra kreditkort som ger oss bra förmåner samt ger oss bonusar som vi kan använda för att resa med inom jobbet. Detta då flertalet kunder sitter i södra Sverige.

Ett bra kreditkort för oss är ett kreditkort som vi känner att vi tjänar pengar på att använda. Vi har valt att använda oss av SAS Eurobonus då vi anser att det passar oss bäst och ger oss bäst utfall i form av bonuspoäng samt möjlighet till att använda deras lounger.

I sommar kommer vi att fortsätta att arbeta hårt på kontoret! Det kommer hela tiden att vara någon tillgänglig av oss och sköta annonseringen. Detta för att det inte får stå still. Det optimala hade varit om vi alla kunde ta semester samma veckor, men det går bara inte.. Men det kommer bli korta dagar och endast göra det som måste. Självklart finns vi som alltid tillgängliga för våra kunder dygnet runt!


Är du intresserad av webbdesign, SEO eller betald annonsering i form av Google Ads eller sociala medier som Facebook och Instagram så tveka inte att kontakta oss! Du hittar ett kontakt formulär högst upp på sidan under ”kontakta oss”.